BaptistKirkens formand taler i Købnerkirken

Bent Hylleberg taler i Købnerkirken 10. august kl. 10.30

Bent Hylleberg taler i Købnerkirken 10. aug. kl. 10.30

Søndag 10. august kl. 10.30 er der igen en aktuel og attraktiv gudstjeneste i Købnerkirken. Vi får besøg af BaptistKirkens formand Bent Hylleberg.
I mange år har Bent  været til inspiration og velsignelse for både baptistkirker og i det fælleskirkelige arbejde. Bent Hylleberg har været præst i Århus Baptistkirke og derefter i 25 år arbejdet som lærer og rektor på BaptistKirkens Teologiske Seminarium i Tølløse og den fælleskirkelige teologiske uddannelse SALT i København. I dag er Bent Hylleberg pensioneret, men er stadig superaktiv i sit kirkesamfund og i det fælleskirkelige arbejde. Siden sommeren 2013 har Bent været formand for Baptistkirken i Danmark.

På søndag i Købnerkirken vil Bent Hylleberg prædike. Efter en kort kaffepause vil Bent fortælle lidt aktuelt om BaptistKirkens arbejde og svare på spørgsmål. Det er altid spændende at lytte til Bent, der både kender tidens vilkår og altid har et aktuelt bud på hvordan kirken og den kristne kan svare på tidens udfordringer.
Jan Kornholt leder gudstjenesten og Ingeborg Christa Hansen sidder ved pianoet. Og det er vel overflødigt at skrive at alle er velkomne. Købnerkirken er en fri kirke for alle!