Du er en tube tandpasta

Hvilken lighed er der mellem dig og en tube tandpasta?

Denne og andre påstande kan du høre i Købnerkirken på søndag 27. juli kl. 10.30. Det handler om at lade Gud gøre noget ved dig, så der kommer noget godt ud af dig!

Købnerkirken er denne søndag vært for den sidste af sommerens fællesgudstjenester for baptistkirker i København. Købnerkirkens præst Jan Kornholt taler og Louise Hjorth sidder ved pianoet og vil også spille et par numre på blokfløjte.

Dagens gave går til projekt ‘børn i Burundi og Rwanda’ – et nødhjælpsprojekt som baptistkirkerne i Danmark er fælles om. Og så får du selvfølgelig en kop kaffe, te eller noget koldt at drikke under og efter gudstjenesten. Under meddelelserne vil du høre nyt fra sommerstævnet på Lindenborg (BaptistKirkens og Missionsforbundets fælles stævne).