Man er ikke kristen alene!

Kristen - det er noget du er sammen med andre!

Kristen – det er noget du er sammen med andre!

Velkommen til BASECAMP i Købnerkirken søndag 22. juni kl. 10.30. En uformel gudstjeneste med et vigtigt emne fra Bibelen. Dagens emne er FÆLLESSKAB. Man er ikke kristen alene, men altid sammen med andre i et fællesskab som kaldes KIRKE. Jan Kornholt prædiker om hvad det vi sige at være kristen: Det er at følge Jesus! Og i denne prædiken handler det især om at være en del af det fællesskab som følger Jesus. Du er jo ikke den eneste – der er mange med.

Christina Munk står for musikken og vil bl.a. synge en af sine egne sange “Tak for din kærlighed.” Og både under og efter gudstjenesten er der kaffe mv. på bordene

Efter gudstjenesten er der igen “Under Construction.” Det er kl. 12.00 hvor vi har en samtale om Købnerkirkens fællesskab. Denne gang er emnet: “Om at være en del af Købnerkirkens fælleskab.” Der er på kort tid sket store forandringer i Købnerkirken. Det fleste aktive var ikke en del af fælleskabet for få år siden. Forandringer og vækst udfordrer fællesskabet således at det igen er nødvendigt at tale sammen om hvad kirke er og hvad det vil sige at være medlem af kirken. Kom og vær med i samtalen om hvordan flere blive mere engageret i fællesskabet.