Varm aftensmad i Frirummet

Fællesspisning i Frirummet samler alle generationer!

Sommertid er ferietid og dermed også en periode med begrænset aktivitet i kirken. HUSK dog at der også de sidste to torsdage i juni måned er fællesspisning i Frirummet. Torsdag 19. juni og 26. juni mellem kl. 17.00 og 19.00 kan du få et varmt måltid mad inkl. kaffe for kun 20. kr. Tilmelding er ikke nødvendig – du kommer bare.

Siden påske er der hver torsdag kl. 17.00-19.00 blevet serveret varm mad i Købnerkirken. Efter istandsættelse af to mindre lokaler under ‘Købnerhus’ er der nu skabt en ‘frirum’ for nye aktiviteter i Købnerkirkens fællesskab. De nye lokaler – med indgang fra gården – kaldes meget passende ‘Frirummet’. Adgang fra Shetlandsgade enten gennem kirken eller benyt ringeklokken der hænger på gitterporten ind til gården.

De første måneders fællesspisning har været en succes med mellem 20 og 30 deltagere pr. gang. Fællesspisningen er en forløber for Cafe Julius som åbner i Købnerkirken i efteråret. Første fællesspisning efter sommerferien bliver torsdag 7. august. Har du lyst til at hjælpe med madlavning og det praktiske så kontakt Kirsten Dinesen tel. 25 70 68 83 eller Dorthe Kornholt tel. 21 39 68 80.