Gospel CAFÉ

Amager Gospelkor sørger for lovsang og glæde ved Gospel Cafe i Købnerkirken

Amager Gospelkor synger ved Gospel Café i Købnerkirken

Oplev gospelmusikkens befriende kraft på søndag 15. juni kl. 16.00 i Købnerkirken.
Vi kalder det Gospel cafe men det er også en gudstjenesten og en fest!

Amager Gospelkor under ledelse af Nina Luna og pianist Kristof Jasik (vikar) vil synge sange fra korets repertoire. Flere af korets sange kan du synge med på. Derudover skal vi også synge nutidige medrivende lovsange. Det bliver Amager Gospelkors sidste arrangement inden sommerferien og det skal passende fejres med fest og glæde. Og du er inviteret med!

Ved gudstjeneste er der ‘barnevelsignelse’. Tarra Klønne og Sonni Skyttehave har deres nyfødste datter Rosa med i kirke. Vi vil sammen bede om Guds velsignelse over Rosa og hendes families liv.

Dagens tema er – Hvor finder jeg en hjertestarter. – Når mit hjerte går i stå eller slår for hurtigt eller langsomt fordi der en knas med kærligheden, hvordan finder jeg så noget der kan hjælpe mit stakkels hjerte? Det handler om kærlighed som er et vigtigt tema i gospelmusikken og i det kristne budskab. Købnerkirkens præst Jan Kornholt vil afslører hvor ‘hjertestarteren’ er gemt.

Det hele foregår i en stemning af glæde, engagement og en forløsende frihed. Derfor kan du forvente en eftermiddag i Købnerkirken med et indhold som kan forandre dit liv. Og imens kan du nyde en kop kaffe eller te med brød til. Det er gratis og du indbydes til at give en frivillig gave til støtte for kirkens arbejde.