Når Gud flytter hegnspæle

Pinsedag bliver der flyttet hegnspæle: Gud udvider sit råderum og sine handlemuligheder!

Pinsedag bliver der flyttet hegnspæle: Gud udvider sit råderum og sine handlemuligheder i dit liv!

Velkommen i Købnerkirken til PINSE-gudstjeneste 8. juni kl. 10.30.
Vi begynder med at synge den klassiske pinsesang ‘I al sin glans nu stråler solen’. Derefter serveres morgenkaffe med frisk brød.

Efter ‘kaffepausen’ vil Jan Kornholt tale om pinsens budskab. Emnet er ‘Når Gud flytter hegnspæle.’ Pinsedag sker der en afgørende udvidelse af Guds handlemuligheder i vores liv. Helligånd betyder, at Gud nu er med os på den måde at Guds vilje kan ske i os og gennem os.

Andreas Højmark Andersen er vært ved gudstjenesten og Louise Hjorth Hansen spiller piano og blokfløjte. Købnerkirken er en fri kirke for alle, og det er gratis at deltage i fællesskabet! Du vil dog få tilbudet om at give en frivillig gave til Købnerkirkens arbejde.