Det handler om at leve!

Follow.meHvad vil det sige at være kristen og hvad er kirke for noget? Det er spørgsmål som Købnerkirkens præst Jan Kornholt ofte beskæftiger sig med.

Du kan få et svar i præstens artikel i det nye kirkeblad ‘NYT fra Købnerkirken’. Budskabet i kort form er, at det ikke handler om at have den rigtige tro, men det handler om at leve – sammen med Jesus. At være kristen handler først og fremmest om hvordan du lever dit liv og ikke om at have en større eller bedre tro end andre. Den grundlæggende udfordring til dig ligger i Jesus’ opfordring: “FØLG MIG”. Det er en invitation til at leve livet sammen med Jesus sådan at han lærer dig kunsten at leve.

Og kirke er så et fællesskab af mennesker der ønsker at følge Jesus og ønsker at leve sammen med ham, og… – nej, læs heller hele artiklen selv: FØLG MIG!