Kunsten at finde vej

Kunsten at finde vej gennem livet?

Lær kunsten at finde vej gennem livet

Søndag 25. maj kl. 10.30 kan du igen opleve god musik og et vigtigt budskab i Købnerkirken. Vi kalder det ‘KUNSTEN AT LEVE’ – en uformel CAFE-gudstjeneste med et aktuelt indhold og i nutidige former.

Ved denne gudstjeneste skal vi fejre dåb. Hendrik Spendrup har besluttet at tage imod den opfordring som Jesus har til alle: ‘Følg mig’ siger Jesus, at viser os at dåben er et af de vigtigste tegn på at vi siger ja til at leve sammen med ham.

Du vil også opleve medrivende musik som Amager Gospelkors solister og pianaist Mads Holm Andersen står for. Og så  Købnerkirkens præst Jan Kornholt tale om at vej: “Hvordan kan jeg vide hvilken vej min liv skal gå? Hvor kommer jeg fra, hvor er jeg, hvor skal jeg hen? Findes der enkle svar på de store spørgsmål?”

Undervejs i gudstjenesten bliver du indbudt til at gå til buffeten og forsyne dig med lækkert mad. Og selvfølgelig står er kaffe og te på bordene når du kommer. Og så er det gratis. Mne du tilbydes selvfølgelig at give en frivillig gave ti dækning af udgifterne og til støtte for Købnerkirkens arbejde.