THE REBIRTH

RebirthTirsdag 20. maj kl. 19.30 er der koncert i Købnerkirken med Amager Gospelkor. Årets forårskoncert er en helt unik anledning idet koncerten alene indeholder sange fra Kirk Franklins album ”The Rebirth of Kirk Franklin”. Albummet er fra 2002 og anses for at være et af alletiders bedste gospelalbum med sange som: ”He Reigns’, ”Hosanna” og ” Brighter Day”. Sangene er blevet skrevet efter en krise i Kirk Franklins liv. Han vendte tilbage som sangskriver og komponist med disse sange der alle handler om at Jesus kan forvandle et menneskes liv.

Amager gospelkor ledes af dirigent Nina Luna og pianist Niels Engel. Til koncerten medvirke endvidere basist Peter Mikkelsen, Tobias Folting på trommer og Mads Holm Andersen på orgel mv. koret optræder med ca. 100 sangere. Desuden vil korets dygtige solister give være med til at gøre koncerten til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Der gives kun denne ene koncert med dette særlige repertoire. Der er tale om ret krævende sange som koret har indøves siden august 2013. Amager Gospelkor viser stor indlevelsesevne og formidler sangene på en måde der gør Jesus nærværende for alle som lytter. Der er begrænset antal pladser på grund af Købnerkirkens igangværende ombygning. Billetter koster 85 kr. og kan købes hos http://www.billetlugen.dk/musik/33557/the-rebirth-a-tribute-to-kirk-franklin/ Evt. resterende billetter sælges ved indgangen.