Gospel Cafe med ‘NEXT’

Gospel Generation NEXT øver i Købnerkirken

Gospel Generation NEXT øver hver torsdag i Købnerkirken

Søndag 4. maj kl. 15.00 vil kirkens ungdomskor være det bærende musikalske indslag ved et arrangement i Købnerkirken. Vi kalder det ’gospelcafe, men måske er det også en minikoncert eller en gudstjeneste eller bare… hygge med god musik!

Den første søndag i måneden er der en ekstraordinær god musikoplevelse i Købnerkirken som et eftermiddag eller aftenarrangement. Søndag 4. maj 15.00 er det Gospel Generation NEXT der synger livlig og medrivende gospelmusik og lovsang. Koret består af 20 unge i alderen 10-17 år. Koret ledes af Nina Luna og Mads H. Andersen og assisteres af Putri Dehn.

Til gospel cafe vil musikken fylder det meste, men der bliver også tid til en kort tale om ’glæde’ som Købnerkirkens præst Jan Kornholt står for: Hvorfor er jeg ikke glad? Hvordan bliver jeg glad? Hvordan blive jeg ved med at være glad?  Hvem kan gøre mig glad?

Og så er der kaffe og te og saft mv. på bordene. Og selvfølgelig gratis adgang, men du inviteres til at give en frivillig gave til støtte for Gospel Generation.