ELSKER DU MIG?

Alle har brug for hjælp til at lære 'kunsten at leve'

Alle har brug for hjælp til at lære ‘kunsten at leve’

Kom til en nutidig og uformel gudstjeneste i Købnerkirken søndag 27. april kl. 10.30. Medrivende musik med Amager Gospelkors solister under ledelse af Nina Luna og Mads Holm Andersen. Og så med og en prædiken af Jan Kaas Henriksen med et aktuelt budsskab: Det udfordrende spørgsmål lyder ‘Elsker du mig?’ Men er det et ubehageligt spørgsmål eller en gave? Dit svar har konsekvenser og især når det er Jesus der stiller spørgsmålet (Læs Johannes Evangeliet kap. 21 21,15-17)

’Kunsten at leve.’ Sådan kalder vi denne type gudstjeneste: Vi forsøger at gøre det attraktivt at gå i kirke: Budskabet er aktuelt og vigtigt for din hverdag, og det hele foregår i et uformelt og nutidigt sprog – både ordene og musikken. Det kristne budskab kan gøre en afgørende forskel i dit liv. Som en del af programmet kan du forsyne dig med lækkert mad fra buffeten. Og så er det gratis, men du inviteres til at give en frivillig gave.