Så går vi i gang med byggeriet!

Menighedsrådets formand, Silas Anhøj Soelberg, underskriver på menighedens vegne kontrakten på byggeriet, mens resten af menighedsrådet ser på. Fra venstre ses Maj-Britt Rasmussen, Jan Kaas Henriksen, Jesper Mølgaard og Jan Kornholt

På et ekstraordinært menighedsmøde søndag den 13. april 2014 har Købnerkirken godkendt den sidste del af økonomien omkring byggeriet i Købnerkirken. Efter menighedsmødet blev kontrakten på byggeriet underskrevet, så arbejdet kan blive påbegyndt med det samme.

Allerede i påskeugen vil det udvendige arbejde blive påbegyndt med etablering af et nyt torvemiljø ud mod Skotlands Plads, hvor der også etableres en rampe ned til kirkeindgangen på samme side. Det er planen at det udvendige arbejde vil stå færdigt inden sommer.

Herefter bliver det indvendige arbejde igangsat, hvor underetagen i Købnerkirken bliver istandsat, og der bliver etableret offentlig cafe til glæde for både kirken og lokalområdet.

Det samlede byggeri forventes at stå færdigt til oktober 2014. Når det sker, slår Cafe Julius dørene op for første gang, hvilket der er store forventninger til i hele Købnerkirkens fællesskab. Der har indtil nu været stor opbakning omkring byggeprojektet, hvilket der bliver sat stor pris på. Hvis du ønsker at støtte byggeriet, kan du gøre dette ved at donere et beløb til reg.nr.: 2191 og kontonr.: 0713582328 med bemærkningen ”byggeri”.