Påsken i Købnerkirken

Købnerkirken er ikke en kylling, vi holder åbent i påsken!

Torsdag den 17. april kl. 18.00 fejrer vi skærtorsdag i Købnerkirken med nadver, mad og film! Alle opfordres til at tage noget mad med til den fælles buffet. Tag lidt ekstra med, sådan at der også bliver rigeligt mad til dem, som ikke selv har noget med. Der vil være brød og drikkevarer. Vin og øl kan købes. I forbindelse med måltidet vil vi også fejre nadver som er en stærk symbolhandling der peger på betydningen af Jesus’ død og opstandelse.

Fredag den 18. april kl. 19.00 markerer vi langfredag med en meditationsgudstjeneste i Købnerkirken. Jan Kaas og Jacob Anhøj sørger for stemningsfuld musik og Jan Kornholt leder programmet der er sammensat af sang, musik, bibellæsning og bøn. Gudstsjeneste holdes i ‘Himmelrummet’ (lokalet på 1. sal)

Endelig skal vi fejre Jesus’ opstandelse påskedag søndag 20. april kl. 10.30. Det sker ved en klassisk gudstjeneste med nadver hvor Louise Hjorth Hansen spiller orgel og blokfløjte og Jan Kornholt fortæller om hvorfor Jesus’ opstandelse er verdenshistoriens næst mest vigtige begivenhed!