Søndag i Købnerkirken

Britta Kornholt taler i Købnerkirken om 'velsignelse'

Britta Kornholt taler i Købnerkirken søndag 13. april om ‘velsignelse.’

“Basecamp’
En gudstjeneste om det nødvendige – det grundlæggende og vigtigste i livet. Formen er enkel, uformel, ‘no nonsens’ og ret kort! På søndag 13. april kl. 10.30 er emnet: “VELSIGNELSE” – et at de centrale begreber i Bibelen. Det handler om, hvordan Gud ønsker at være overfor dig! På søndag er Britta Kornholt dagens taler. Britta er Cand. Teol. underviser og praktikleder på Zahle Seminarium og tidligere præst ved Lyngby Baptistkirke. Pianist er Ingeborg Christa Hansen og Jan Kornholt er vært og gustjenesteleder.

Ekstraordinært menighedsmøde
Efter gudstjenesten på søndag er der et kort menighedsmøde med anden vedtagelse vedr. finansiering af Købnerkirkens byggeri. På mødet vil du få en kort orientering om byggeprocessen der påbegyndes nu.

Samtale om velsignelse af homoseksuelle
Også på søndag 13. april ca. kl.12.00 der igen ’Under Construction’ – en samtale om et vigtigt emne for Købnerkirkens udvikling. Dagens emne er ’velsignelse af homoseksuelle’. Menighedsrådet vil fremlægge forslag om at Købnerkirken også tilbyder velsignelse af homoseksuelles ægteskab. Endvidere foreslår menighedsrådet, at Købnerkirken i fremtiden ikke benytter sin ret til at foretage vielse med borgerlig gyldighed. Som anerkendt trossamfund kan Købnerkirken nemlig foretage selve vielsen. Det skal være de offentlige myndigheder der varetage den formelle del af vielsen og ikke kirken! Men efter vielsen på rådhuset vil Købnerkirken tilbyde brudeparret en kirkelig velsignelse af deres ægteskab. Dette kan fx foregå som et klassisk kirkebryllup med tilspørgsel og hele molevitten eller som en del af søndagens gudstjeneste.
Kom på søndag hvor menighedsrådet vil fremlægge forslaget til drøftelse. Selve beslutningen forventes at blive taget på menighedsmødet søndag 18. maj.