Susi fra Burundi taler i Købnerkirken

Susi fra Burundi fortæller om behov for hjælp i Afrikas fattigste lande

Susi Baggesen fra Burundi fortæller om projekter i Afrikas fattigste lande

Søndag 30. marts kl. 10.30-12.00 får Købnerkirkens fællesskab besøg af Susi Baggesen, der vil fortælle om BaptistKirkens projekter i Burundi og Rwanda. Susi er ansat af Baptistkirken i Danmark og bosat i Bujumbura i Burundi hvor hun arbejder som ‘landerepræsentant’ og projektleder.

Gudstjenesten begynder med en kort indledning hvorefter Susi fortæller og viser billeder fra sit arbejde som bl.a. er det projekt som Købnerkirken i en årrække har støttet: Hjælpen til forældreløse børn. Projektet har gjort en afgørende forskel i tusindvis af menneskers liv. Undervej er der mulighed for spørgsmål og samtale og selvfølgelig også en kop kaffe. Gudstjenesten slutter med nadverfejring.

Købnerkirkens internationale mission er ved at tage form: En troværdig kristen kirke er i mission både lokalt og globalt. Derfor prøver vi at engagere flere i et internationalt engagement. Fx er syv medarbejdere i Købnerkirken ved at planlægge en rejse til Nepal i efteråret. I Nepal støtter Købnerkirken aktivt tre projekter som drives af lokale baptistkirker. Købnerkirkens kommende ‘Cafe Julius’ skal også støtte internationale projekter, således at du som medarbejder i cafeen er med til at hjælpe de fattigste i verden. Vi håber at mange vil komme på søndag og blive inspireret af Susis fortælling om behovet og projekterne i den fattigste del af Afrika.

Dagens gave går selvfølgelig til ‘projekt forældreløse børn i Burundi og Rwanda’.  Bemærk at der efter gudstjenesten ca. kl. 12.00 er ekstraordinært menighedsmøde vedr. finansiering af Købnerkirkens kommende byggeprojekt.