Mad i ‘Frirummet’ hver torsdag

'Frirummet' i Købnerkirken skal være hvad det hedder: Et frirum

‘Frirummet’ i Købnerkirken er hvad det hedder: Et frirum

Nu kan du spise aftensmad i Købnerkirken hver torsdag 17.00-19.00!

Købnerkirken fællesskab udvikler sig og vokser. Nu er endnu et lokale gjort klar til nye aktiviteter. Torsdag d. 13 marts blev ”Frirummet” indviet. Der er plads til ca. 20 personer i lokalet der er beliggende i nederste etage i Købnerhus med indgang fra gården.

Der vil være fællesspisning i ”Frirummet” hver torsdag for alle. Fra kl. 17.00 vil der være mad, hygge og kaffe på kanden. Du skal bare dukke op. Den varme mad serveres indtil kl. ca. 19. 00. Maden vil være enkel og koster 20 kr. Hvis du har lyst til at være med til at lave mad om torsdagen så snak med Kirsten Dinesen 25 70 68 83 eller Dorthe Kornholt 21 39 68 80.

Der er allerede planlagt en del mødeaktivitet i ’Frirummet’.  Og hvis du også går med ideer om nye tilbud i Købnerkirken så er ’Frirummet’ måske stedet? Kom forbi på torsdag eller næste torsdag og bliv mæt og glad sammen med andre.