KUNSTEN AT LEVE LANGSOMT

Snails

Lær kunsten at leve langsomt

Kom til en nutidig og uformel gudstjeneste i Købnerkirken søndag 16. marts kl. 10.30. Medrivende musik med Nina Luna og Amager Gospelkors solister og en prædiken af Jan Kornholt med et budskab du har brug for ’kunsten at leve langsomt’ – Hvordan kan jeg hvile og tænke og nyde livet, når jeg altid skal mere og gøre det bedre og hurtigere … og lige nu? Hvordan får jeg plads til min sjæl og mit hjerte i en forjaget hverdag?

’Kunsten at leve.’ Sådan kalder vi denne type gudstjeneste: Vi forsøger at gøre det attraktivt at gå i kirke: Budskabet er aktuelt og vigtigt for din hverdag, og det hele foregår i et uformelt og nutidigt sprog – både ordene og musikken. Det kristne budskab kan gøre en afgørende forskel i dit liv. Midtvejs i programmet kan du forsyne dig med lækkert mad fra buffeten. Og så er det gratis, men du inviteres til at give en frivillig gave.