Vil du med til Nepal?

Dorthe og Jan Kornholt på besøg hos 'Rise and Shine Nepal' marts 2013

Dorthe og Jan Kornholt sammen med medarbejderne fra ‘Rise and Shine Nepal’ marts 2013

I efteråret 2014 rejser en gruppe fra Købnerkirken til Nepal. Måske skal du med? Kom til INFO møde søndag 16. marts kl. 12.00 og hør mere!

I 2013 begyndte Købnerkirkens fællesskab at støtte tre projekter i Nepal: Et vandprojekt, kirkeplantning og et socialt projekt ‘Rise and Shine Nepal’ der støtter udstødte enker. Det er lokale baptistkirker i Nepal der står for projekterne. Med vores forbøn og økonomiske støtte er vi med til at hjælpe kristne i Nepal til at gøre en stor forskel i deres land som er et af verdens fattigste.

Nu får flere mulighed for at blive endnu mere involveret i arbejdet. Formålet med rejsen i efteråret er dels at opleve det fantastiske land og især at styrke vores engagement i projekterne og styrke relationerne til vores nye venner i Nepal.

Er du interesseret, så kom til INFO møde i Købnerkirken søndag 16. marts kl. 12.00 – 13.00 (efter gudstjenesten). Her vil du høre alt om rejseplanerne og om de konkrete muligheder for at komme med. Sofie Kornholt, der har boet et halvt år i Nepal, vil fortælle om sine oplevelser. Du vil også høre lidt om de projekter som Købnerkirken støtter.

Vil du allerede nu vide mere så kontakt Jan Kornholt: 21 49 44 12, jan@kornholt.dk