Fortabelse i Købnerkirken

Er jeg enten fortabt eller frelst? Hvad betyder det?

Er jeg enten frelst eller fortabt? …og hvad betyder det?

Fortabelse?! Jo, du vil faktisk have godt af at komme til BASECAMP i Købnerkirken søndag 9. marts kl. 10.30. ‘Basecamp’ er en gudstjeneste om ’det nødvendige’. Hver gang har vi et emne fra Bibelen. Denne gang er temaet: ’Frelse og fortabelse’ som er begreber Bibelen er fuld af. Få svar på spørgsmål som: Har de gammeldags ord betydning i dag? Er der et helvede og en himmel, og er det ikke lige meget? Er jeg fortabt, når jeg ikke tror? Er det kun ’de frelste’ der er gode nok eller er ‘de frelse’ bare for meget?

Købnerkirkens præst Jan Kornholt prædiker. Gudstjenestens vært er Andreas Højmark Andersen. Pianist er Christina Munk der også synger solo. Fællessange er en blanding af klassiske sange og nyere lovsange. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe og kl. 12.00 begynder ’Under Construction’ en samtale om ’Gospel i Købnerkirken’.

BASECAMP er også det sted i 5300 m. højde hvor bjergbestigere har base når de bestiger Mount Everest. Her er man i nogle uger for at samle kræfter og forberede sig. Her opfyldes de nødvendige behov for tryghed, næring, hvile, venskab med det formål at få ladet op for at kunne nå målet. BASECAMP i Købnerkirken er også stedet hvor dine nødvendige behov mødes. Her kan du opleve at Gud møder dine vigtigste behov, så du får kræfter til at nå dine mål.