Kunsten at leve uden brok

Vil Ikke høre mere brokSøndag 23. februar kl. 10.30 kan du i Købnerkirken høre om hvordan du kan leve livet uden brok. Med vores brokkeri ødelægger vi livet for andre og os selv. Hvad gør jeg, når jeg hører andre brokke sig, og hvad skal jeg stille op, når jeg selv har lyst til at brokke mig? Købnerkirkens præst Jan Kornholt vil prædike om ‘kunsten at leve uden brok!’

’Kunsten at leve.’ Sådan kalder vi denne type gudstjeneste: Vi forsøger at gøre det attraktivt at gå i kirke: Budskabet er aktuelt og vigtigt for vores hverdag, og det hele foregår i et uformelt og nutidigt sprog – både ordene og musikken.

Ved Gudstjenesten medvirker Amager Gospelkors solistgruppe der under ledelse af Nina Luna og Mads Holm Andersen vil sørge for medrivende lovsang. Og så er der ‘brunch’. Midt i gudstjeneste kan du gå til buffeten og forsyne dig. Det er gratis, men du opfordres til at give en frivillig gave.