Vision og mere ejerskab på vej

Kære alle i Købnerkirkens Fællesskab,
Hver uge er der 200-300 mennesker, der deltager i forskellige arrangementer i vores fællesskab. Det er helt fantastisk, at vi har aktiviteter, der er vedkommende og relevante for så mange mennesker, og det skal vi være stolte af. På menighedsrådsmødet i onsdags (den 12. februar 2014) brugte vi tid på at tale om, hvordan vi kan skabe større sammenhæng og mere ejerskab for vores arbejde blandt de mange, som deltager i aktiviteter i vores fællesskab. Alle, der er aktive i Købnerkirken, skal opleve, at de har mulighed for at gøre en personlig indsats for, at andre mennesker møder Gud. Det vil vi i menighedsrådet sætte endnu mere fokus i den kommende tid.

Samtidig er det også vigtigt, at vi hele tiden har fokus på, hvorfor vi er her som kirke, og hvorfor vi laver de ting, vi gør. Vi formulerede for nogle år siden en længere vision for Købnerkirkens fællesskab, og vi vil i menighedsrådet gerne genformulere den til en ganske kort, men præcis formulering af, hvad visionen og missionen er for Købnerkirkens arbejde. Det er vores mål, at vi ved hjælp af dette, kan være med til at huske hinanden på, at alt hvad vi laver (både rengøring og prædiken) udspringer af evangeliet og har til formål, at mennesker lærer Jesus at kende!

Vi har snart længe snakket, drømt, råbt og bedt om, at vores planer om en non-profit cafe kan blive til virkelighed. Vi er tættere end nogensinde på det nu, og derfor er vi i menighedsrådet begyndt at planlægge, hvordan planerne skal omsættes til virkelighed. Vi vil meget snart få dannet en projektgruppe, der skal forberede og igangsætte de aktiviteter, der skal føre til, at vores Cafe bliver til virkelighed. Hvis du er interesseret i arbejdet, er du mere end velkommen til at fortælle os om det. Vi har brug for alle, der har lyst til at gøre en forskel for cafeen.

Kærlig hilsen
Menighedsrådet