Må jeg være fri

forsideOplev gospelmusikkens befriende kraft på søndag 2. februar kl. 16.00 i Købnerkirken.
Vi kalder det gudstjenesten, men kan også med rette kalde det for en fest og du er inviteret med!

Amager Gospelkor under ledelse af Nina Luna og Niels Engell vil synge sange fra korets repertoire. Korets solister og pianist Mads Holm Andersen  vil sørge for at vi alle kan synge med på på nutidige og klassiske lovsange.

Dagens tema er FRIHED – et af de vigtigste temaer i gospelmusikken og i det kristne budskab. Menneskers vision om et liv i frihed var drivkraften der skabte de første gospelsange. Også idag drømmer vi om frihed og synger om frihed. Købnerkirkens præst Jan Kornholt vil holde en tale om hvordan du kan opleve ‘frihed’ i dag.

Nadver og lystænding og bøn inviteres du til at være aktivt med. Det hele foregår i en stemning af glæde, engagement og en forløsende frihed. Derfor kan du forvente en medrivende gudstjeneste i Købnerkirken med et indhold som kan forandre dit liv. Og undervej får du mulighed for en få en kop kaffe eller te.