Nyt år, nyt råd, ny formand

Kære alle,

Efter at have måttet udsætte vores første menighedsrådsmøde i det nye år en uges tid, lykkedes det os i onsdags (den 15/1) at mødes for første gang i det nye menighedsråd. Jesper Mølgaard blev sidste år genvalgt til menighedsrådet, og Jan Kaas blev i samme forbindelse valgt ekstraordinært som suppleant i dette år. Vi byder Jan velkommen om bord. Vi er en kirke i rivende udvikling, så der bliver nok at lave for os alle – og det er dejligt!

Vi brugte årets første møde på at konstituere os. Jesper tilkendegav, at han ønskede at stoppe som formand for at prioritere sin tid på andre opgaver i Købnerkirken. Han pegede i den forbindelse på Silas Anhøj Soelberg, som sin efterfølger, og det var der fuld opbakning til i rådet. Vi har i rådet tillid til, at Silas er den rette til at lede menighedsrådets arbejde.

Vi snakkede på mødet også om Købnerhus, hvor der snart er en ny ledig lejlighed. Vi er godt på vej med at virkeliggøre vores vision for Købnerhus, hvor huset primært bebos af medarbejdere i Købnerkirken. Vi har det seneste års tid fået flere frivillige medarbejdere i kirken på den baggrund, og det har helt sikkert været en medvirkende årsag til den positive udvikling, vi oplever for tiden.

Vi havde inden mødet også fået et forslag om, at vi hver torsdag kl. 17.00-19.00inviterer til fællesspisning for alle der har lyst – i forbindelse med at vores børne- og ungdomskor øver. Vi synes ideen er rigtig god og vi er straks gået i gang med at virkeliggøre forslaget. Der vil forhåbentlig kun gå få uger inden I vil få invitation til fællesspisning i Købnerkirken om torsdagen.

Et andet vigtigt emne er forberedelsen af Under Construction-mødet på søndag om Cafe Julius – Købnerkirkens kommende non-profit cafe. Vi ser meget frem til mødet og til at høre alle de spændende ønsker, forventninger, drømme og ideer til cafeen, som der er til stede i vores kirke. Vi vil gerne opfordre alle, der kunne være interesserede i Cafe Julius til at komme og deltage i samtale på søndag!

Kærlig hilsen
Menighedsrådet