Kunsten at være normal

hvem er normalSøndag den 19. januar kl. 10.30 handler det om at være NORMAL i Købnerkirken! Vi vil gerne være normale og at alting skal være normalt. Samtidig har vi et ønske om at være unikke og enestående. Hvordan hænger det sammen? Købnerkirkens præst Jan Kornholt har lovet at holde en ikke helt normal prædiken om kunsten at være normal!

’Kunsten at leve.’ Sådan kaldes denne gudstjeneste i Købnerkirken: Vi forsøger at gøre det attraktiv at gå i kirke: Budskabet er aktuelt og vigtigt, og det hele foregår i et uformelt og nutidigt sprog – både ordene og musikken.

Ved Gudstjenesten medvirker Amager Gospelkors solistgruppe der under ledelse af Nina Luna og Mads Holm Andersen vil sørge for lovsang ud over det normale.

Dagens gave er til Købnerkirkens Nødhjælp – vi støtter projekter i Nepal og Burundi. Efter gudstjenesten er der lækker frokost. Og ca. kl. 12.00 er der ’Under Construction’, en åben samtale om Købnerkirkens nye Cafe Julius.