CAFE JULIUS ‘Under Construction’

'Under Construction' er samtale hvor du kan være med til bygge kirkens fremtid

‘Under Construction’ er samtaler hvor du kan være med til bygge Købnerkirkens fremtid.

Købnerkirken er et fællesskab i udvikling. ’Under Construction’ er et nyt tilbud til alle der gerne vil følge med og påvirke udviklingen.  ’Under Construction’ betyder ’under opbygning’ og udtrykker, at vi samme er ved at bygge kirke. Vi er undervejs og skal med jævne mellemrum tale om, hvad det er vi gør og hvordan vi skal gøre det. Det er menighedsrådet der indbyder med det mål at involvere flere i Købnerkirkens fremtid.

Søndag 19. januar kl. 12.00 (efter gudstjenesten) er emnet CAFE JULIUS.
Købnerkirkens vision er, at en ny non-profit cafe skal være omdrejningspunktet for livet i kirken og i kvarteret. Overskud fra cafeen skal støtte lokale sociale projekter og international nødhjælp. Ved første etape af kirkens ombygning bliver der dette forår bygget et nyt cafeområde med ny indgang fra Skotlands Plads.

Derfor er tiden nu inde til at forberede cafeens åbning. Der mangler endnu måneders forberedelse og du kan nå at være med. På søndag kan du høre om visionen for cafeen og om forberedelserne indtil nu. Og du indbydes til at være med til at tale om indretning af cafeen, menu, aktiviteter. Kom og vær med til at gøre en forskel – både i dit eget og i andre menneskers liv!

2 tanker om "CAFE JULIUS ‘Under Construction’"

1. Dorthe Kornholt

Jeg glæder mig vildt meget til mødet på søndag om cafeen – og til at komme igang med at “lave cafe”. Det bliver bare så sjovt.

Svar
  2. Gitte

Jeg glæder mig også, tror jeg er med i de frivillige, Frank Jørgensen spurgte mig før jul
    Endnu et rum til hygge 😉