Hvordan når vi målet?

Hvordan når jeg mine mål? Følg stjernen!

Hvor er vi på vej hen og hvordan når vi målet?

Det er en god ide ved årsskiftet at stoppe op og overveje om du er på rette vej. Det gør vi også i Købnerkirken.
Ved gudstjenesten søndag 5. januar kl. 10.30 lyder spørgsmålene: Hvor er vi på vej hen? Hvordan når vi målet? Spørgsmålene gælder både dig personligt og kirkens fællesskab. Som hjælp har vi en fantastisk historie i Bibelen om nogle stjernetydere der fulgte en stjerne. De nåede deres mål.

Velkommen til årets første gudstjeneste i Købnerkirken på søndag 5. januar kl. 10.30. Jan Kornholt prædiker. Louise Hjorth Hansen spiller orgel og blokfløjte. Ved gudstjenesten præsenteres Købnerkirkens nye forbønsteam og der vil være forbøn for Købnerkirkens nyvalgte menighedsråd. Og så er der selvfølgelig også kaffe efter gudstjenesten.