Video om gudstjenesten i Købnerkirken

Der sker noget spændende med gudstjenesterne i Købnerkirken. De forandrer sig. Det har andre end vi selv opdaget. Derfor har Baptistkirken i Danmark netop lavet en lille video om Gudstjenestefornyelsen i Købnerkirken. Optagelserne er fra 24. november 2013. Nina Luna og Jan Kornholt fortæller her om hvad der sker og hvorfor:

Den overordnede vision er en gudstjeneste der “formidler Guds nærvær i nutidige former med relevant indhold og derfor er attraktiv for andre end os selv.” Søndagen i Købnerkirken vil i fremtiden komme til at bestå af flere aktiviteter og flere gudstjenestemuligheder med livet i Cafe Julius som omdrejningspunkt. Allerede nu – mens vi venter på cafeen – og ’kun’ har resurser til én gudstjeneste hver søndag, gennemfører vi alle de ønskede forandringer som er mulige. Vi ønsker at enhver der deltager i en gudstjeneste i Købnerkirken vil kunne opleve en uformel stil, sang og musik af god kvalitet, forkyndelse i nutidssprog om vedkommende emner og et inkluderende fællesskab. Vi er godt på vej.

Læs mere om Købnerkirkens gudstjenester her…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *