Resultatet af menighedsrådsvalget

Jan Kaas Henriksen

Jesper Mølgaard

Stemmerne ved dette års valg til menighedsrådet er nu talt op. Købnerkirkens medlemmer kunne afgive deres stemme indtil klokken 12 den 15. december. Der skulle ved valget vælges et medlem samt en suppleant til menighedsrådet. Der kunne stemmes på Dorte Berntsen, Jan Kaas Henriksen og Jesper Mølgaard og der kunne stemmes på op til to af dem.

Der blev afleveret 45 stemmesedler til valget, hvor der i alt var afgivet 84 stemmer/krydser.

• Dorte Berntsen fik 12 stemmer svarende til 14 procent.
  • Jan Kaas Henriksen fik 36 stemmer svarende til 43 procent.
  • Jesper Mølgaard fik 36 stemmer svarende til 43 procent.

Efter optællingen blev der trukket lod mellem Jan og Jesper, hvor Jesper vandt lodtrækningen. Dermed er Jesper Mølgaard valgt som medlem af menighedsrådet i endnu en periode, mens Jan Kaas Henriksen er valgt som suppleant. På grund af ønske om at få tilført flere ressorucer til menighedsrådets arbejde vil suppleanten i 2014 deltage i menighedsrådets arbejde på lige fod med resten af menighedsrådet.