Kunsten at holde jul

I Købnerkirken kan du lære kunsten at holde jul

Hvorfor holder vi jul? Det’ bare et dødsygt spørgsmål! Så lad os hellere spørge: Hvordan holder vi jul? Vi vil gerne se mening med det vi gør, og sådan er det også i julen. Der er så mange traditioner og vaner. Noget af det elsker vi, og andet er til at kaste op over. Det relevante spørgsmål er derfor: Hvordan holder jeg jul, så det giver mening for mig og dem jeg er sammen med. Nogenlunde sådan er emnet ved gudstjenesten i Købnerkirken på søndag den 15. december kl. 10.30

Vi kalder det ’Kunsten at leve: Et forsøg på at gøre det attraktiv at gå i kirke. Budskabet er aktuelt og vigtigt. Det hele foregår i et uformelt og nutidigt sprog – både ordene og musikken. Ved Gudstjenesten medvirker Amager Gospelkors solistgruppe, der under ledelse af Mads H. Andersen og Nina Luna vil sørge for lovsang og stemningsfyldt julesang der giver mening. Jan Kornholts prædiken handler om ‘kunsten at holde jul med mening’.

Købnerkirkens Kvindenetværk har åbent i ‘juleboden’ og vil også sælge et lotteri. Pengene går til Kvindenetværkets sociale arbejde. Du skal ikke spise hjemmefra: Ved gudstjenesten er der også brunch og du kan frit forsyne dig ved den lækre buffet. Og så er det gratis, men som altid giver vi mulighed for at give en frivillig gave til dækning af udgifterne. Alle er velkomne. Købnerkirken er ‘en fri kirke for alle’ – også for dig, der måske har svært ved at komme i julestemning.