Jordens undergang

Er det en joke? Eller noget jeg har misforstået?

Er det en joke? Eller er der noget jeg har misforstået?

Det har altid interesseret os – tanken om jorden undergang og altings ødelæggelse. Der er altid mennesker som kan fortælle dig hvornår og hvordan det hele slutter. Også Bibelen har fortællinger om jordens undergang. Men hvad skal jeg stille op med den slags? Har jeg grund til at være bange eller er det bare noget vi finder på?

Søndag den 24. november kl. 10.30 handler det om ’Jordens undergang’ i Købnerkirken! Jan Kornholt vil prøve at forklare at fortællingerne om jordens undergang faktisk er et opmuntrende budskab!

Vi kalder det ’Kunsten at leve: Et forsøg på at gøre det attraktiv at gå i kirke. Budskabet er aktuelt og vigtigt, der er mad og det hele foregår i et uformelt og nutidigt sprog – både ordene og musikken. Ved Gudstjenesten medvirker Amager Gospelkors solistgruppe der under ledelse af Nina Luna vil sørge for at lovsangen fylder både kirkerum og hjerterum.

Efter gudstjenesten er der lækker frokost. ‘Dagens gave’ er til Købnerkirkens hjælpeprojekt ’Rise And Shine Nepal, der hjælper udstødte enker i Nepal. Efter frokosten ca. kl. 12.00 er der menighedsmøde med menighedsrådsvalg og samtale om Købnerkirkens liv og fremtid. Menighedsmødet er åbent for alle!