Gudstjeneste som i Bibelen

søndag 17. november kl. 10.30 er der dogmegudstjeneste i Købnerkirken. Det er en gudstjeneste ligesom de første kristne havde det: Der står nemlig i Bibelen at ‘alle kan bidrage’: ” … derfor skal det være sådan her når I mødes: Alle kan bi­drage med et indslag: en salme, en forklaring på et religiøst spørgsmål, et syn, en tungetale eller en oversættelse af tungetalen. I skal bare sørge for at alt hvad der foregår, styrker menigheden.” (Paulus 1. brev til korinterne 14,26)Der er fem dogmer (regler) som gælder ved denne type gudstjenester i Købnerkirken:

... en gudstjeneste med stor frihed og stærkt fællesskab!

… en gudstjeneste med stor frihed og stærkt fællesskab!

1. Der er ikke forberedt program og prædiken.
  2. Alle deltagere inviteres til at bidrage.
  3. Alle praktiske opgaver er i funktion som sædvanlig.
  4. På forhånd udpeges gudstjenesteleder og pianist/organist.
  5. Alt hvad der foregår skal styrke menigheden!

Det er således alene rammerne der er forberedt mens indholdet skabes af deltagernes bidrag. På søndag kl. 10.30 har alle deltagere mulighed for at få direkte indflydelse gudstjenesten i Købnerkirken: Har du forslag til en sang, et digt du vil læse eller en oplevelse du vil dele eller noget vi skal bede for. Tag det med på søndag og vær frimodig til at give gudstjenesten og fællesskabet indhold. Hvis du har noget at bidrage med, så kan du evt. på forhånd kontakte Jesper Mølgaard, der leder gudstjenesten (post1@mail.dk eller 49 11 16 55). Husk: Den eneste regel er, at det skal være noget, som styrker fællesskabet!