INTRO Amager Gospelkor

Amager tilbyder dig musik og glæde og nye venner

Amager Gospelkor tilbyder musik, glæde og nye venner

Amager Gospelkor indbyder til INTRO-møde for nye kormedlemmer og alle der overvejer om de skal synge gospel i Købnerkirken. Formålet med mødet er dels at give de vigtigste informationer om koret og dels at hjælpe nye sangere til hurtigt at føle sig hjemme i fællesskabet. Og hvis du bare er nysgerrig og vil vide mere så er du også velkommen.

Næste INTRO-møde er tirsdag den 22. oktober kl. 18.15 i Købnerkirkens underetage. INTRO mødet varer omkring 30 minutter sådan at alle der ønsker det kan være klar til at synge til sæsonens første korøvelsen samme aften kl. 19.00.

Nogle af korets ledere og medarbejdere vil komme og fortælle hvad der er værd at vide om Amager Gospelkor. Du vil høre lidt om korets formål og historie og om hvordan koret er organiseret. Og du vil få at vide hvilke forventninger der er til korets medlemmer, og endelig vil du kunne høre om korets aktuelle fremtidsplaner.