BASECAMP om NÅDE

I basecamp er der fokus på 'det nødvendige'

I basecamp er der fokus på “det nødvendige”

“Basecamp’ i Købnerkirken er en gudstjeneste om det nødvendige – det grundlæggende og vigtigste i livet. Formen er enkel, uformel, ‘no nonsens’ og kort! Søndag 13. oktober kl. 10.30 er emnet: “NÅDEN,” et at de mest centrale begreber i det kristne budskab. ‘Nåden’ er nødvendig for at dit liv kan lykkes. ‘Nåde’ betyder at det går dig bedre end du har fortjent! Kom og hør når Jan Kornholt fortæller det nødvendige budskab i Købnerkirkens ‘basecamp’ på søndag. Pianist er Christina Munk der har komponeret en vidunderlig lovsang med titlen ‘Nåden’ som vi skal lære. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe, med ordet frit, forbøn mv.

Basecamp i 5300 meters højde er stedet hvor bjergbestigerne har base når de bestiger Mt. Everest. I basecamp er man i nogle uger for at samle kræfter, vænne sig til højden og forberede sig. Her opfyldes de grundlæggende behov for tryghed, hvile, venskab mv. med det formål at få ladet op for at kunne nå målet. ‘Basecamp’ i Købnerkirken ligger i kun 10 meters højde og er let tilgængelig for de fleste. Her kan du samle kræfter og forberede dig på at nå dine mål i livet.

Læs også artiklen i Kirkebladet om BASECAMP!