Gudstjenestestab

Cafegudstjeneste i Købnerkirken 15. sept. 2013

Fra cafegudstjenesten i Købnerkirken 15. sept. 2013

Torsdag den 10. oktober kl. 19.00 indbydes alle der ønsker at løse en opgave ved Købnerkirkens gudstjenester til samtale om fremtidens gudstjenester.

Den overordnede vision for Købnerkirkens gudstjenester er at “formidler Guds nærvær i nutidige former der er attraktive for andre end os selv.” Vi er allerede godt på vej og nu skal flere inddrages i flere opgaver for at den gode udvikling kan fortsætte. Enhver der vil løse en opgave om søndagen i Købnerkirken kan være med i ‘Gudstjenestestaben’.

Et nyt gudstjenesteteam er netop etableret. Det består af Sofie Kornholt, Andreas Højmark Andersen, Jan Kaas og Jan Kornholt. Teamet er ansvarlig for gudstjenestens vision, kommunikation, planlægning og inddragelse af medarbejdere. Gudstjenesteteamet har på sit første møde lavet et oplæg til hvordan vi løser opgaver knyttet til gudstjenesterne i fremtiden.

Vil du hjælpe til – så nutidens mennesker kan opleve Guds nærvær om søndagen i Købnerkirken? Du kan fx hjælpe med kirkekaffe, nadver, dørtjeneste, gudstjenesteledelse, forbøn eller hjælpe med at sætte stole frem. Uanset hvilken opgave så har det stor betydning for helheden. På torsdag 10. oktober vil vi tale om hvilke gudstjenester vi ønsker i fremtiden og hvordan arbejdet tilrettelægges fremover.

Læs mere om Købnerkirkens gudstjenester her…

Kærlig hilsen
Jan Kornholt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *