INTRO møde om Købnerkirken

LIV i fællesskab miniMåske er Købnerkirkens fællesskab noget for dig? Hvis du er kristen eller overvejer at blive det, så er det naturligt at du også er en del af fællesskabet i en kirke. Vil du vide mere om Købnerkirken så kom til et uforpligtende INTRO møde torsdag den 26. september kl. 18.30-19.30.

På mindre end en time kan du opleve (næsten) alt hvad der er værd at kende til om Købnerkirkens fællesskab. Få bl.a. svar på følgende: Hvad er en baptistkirke? Hvad er Købnerkirkens vision? Hvad koster det at være med? Hvem bestemmer i Købnerkirken? Hvad mener baptister om de andre religioner? Hvordan bliver man medlem? Hvad går troen ud på? Er Købnerkirken en sekt? Er der brug for min hjælp i Købnerkirken? Er der noget som er forbudt? Hvad sker der i Købnerkirken? Kan Købnerkirken sørge for min begravelse?

Købnerkirkens præst Jan Kornholt vil sige det meste, men du får også mulighed for at få svar på dine spørgsmål. Og så får du også lige tilbudt en kop kaffe eller noget koldt at drikke imens.