Kunsten at leve… med børn

Oplev den nye og attraktive gudstjenesteform i Købnerkirken

Ny og attraktiv gudstjenesteform i Købnerkirken

’Kunsten at leve.’ Sådan hedder gudstjenesten i Købnerkirken på søndag. Vi gør det attraktiv at gå i kirke: Budskabet er aktuelt og vigtigt, og det hele foregår i et uformelt og nutidigt sprog – både ordene og musikken.

Søndag den 15. september kl. 10.30 i Købnerkirken handler det om ‘kunsten at leve med børn’. Eller rettere ’hvad voksne kan lære af børn’. Der er nemlig også barnevelsignelse på søndag: Julie Holme Kristensen ønsker at vi sammen skal takke Gud for hendes søn Albert og bede Gud velsigne hans liv. Købnerkirkens præst Jan Kornholt fortæller om hvordan børnene er både en opgave og et forbillede for voksne.

Ved Gudstjenesten medvirker Amager Gospelkors solistgruppe der under ledelse af Mads Holm Andersen vil sørge for at salmesangen fylder både kirkerum og hjerterum. Og så får vi besøg af en af verdens bedste gospelsangere Bob Bailey der vil synge en solo for os.

Du behøver ikke spise hjemmefra. Undervejs i gudstjenesten kan du gå til buffeten hvor der serveres lækker brunch. Og selvfølgelig vil ’dagens gave’ netop denne dag gå til både børnene og musikken: Vi samler ind til Købnerkirkens børne- og ungdomskor Gospel Generation KIDS og NEXT.