NY MUSIK i Købnerkirken

Kom og hør- og syng med på nye lovsange i Købnerkirken søndag 1. september kl. 16.00. Købnerkirkens fællesskab får besøg af komponist, musiker og digter Arne Andreasen fra Haslev.

'Englevinger' lovsange fra 2012 sunget af Janne Wind

‘Englevinger’ lovsange fra 2012 sunget af Janne Wind

Vi er nu nået så langt i udviklingen af ’søndag i Købnerkirken’ at vi den første søndag i måneden kan indbyde til en musikgudstjeneste af høj kvalitet. Ved gudstjenesten på søndag vil vi både synge og lytte til en del af Arne Andreasens nye lovsange og høre om hvad der ligger bag dem. Nogle af sangene er allerede kendt af Købnerkirkens fællesskab da vi jævnligt synger flere af Arne Andreasens lovsange ved gudstjenesterne i Købnerkirken. Bl.a. velsignelsen: ’Må din dag få glæde’

Arne Andreasen komponerer lovsange med iørefaldende melodier og skriver enkle og stærke sangtekster om livet med Gud i dag. Og de gode sange bliver ledsaget af varme og humoristiske kommentarer. Flere af de nye sange findes på CD’erne “Et Øjeblik – en Evighed” fra 2010 og “Englevinger” fra 2012.

Selv om dette er en helt ekstraordinært anledning med høj kvalitet så er det som sædvanlig gratis at deltage. Men der bliver indsamlet en frivillig gave til Købnerkirkens arbejde, og så er der under gudstjenesten servering af te og kaffe ved bordene.