‘Basecamp’ Købnerkirken

I basecamp finder du kræfter og forbereder dig på at nå dit store mål.

I basecamp på Mount Everest finder bjergbestigeren kræfter og forbereder dig på at nå sit livs store mål.

“Basecamp’ i Købnerkirken er en gudstjeneste om det nødvendige – det grundlæggende og vigtigste i livet. Formen er enkel, uformel, ‘no nonsens’ og kort! Søndag 25. august kl. 10.30 er emnet: “…om at elske de andre.” Kærlighed er det mest nødvendige og vigtigste for et menneske for at nå sine mål i livet. Budskabet er om Guds kærlighed: “Du er elsket!” og kærlighedsbudet: “Du skal elske de andre” – så behøver du ikke vide mere. Kom og få det genopfrisket i Købnerkirkens ‘basecamp’ på søndag.

Basecamp i 5300 meters højde er stedet hvor bjergbestigerne har base når de bestiger verdens højeste bjerg Mt. Everest. I basecamp er bjergbestigeren i nogle uger for at samle kræfter, vænne sig til højden og forberede sig. Her opfyldes de grundlæggende behov for tryghed, hvile, venskab mv. med det formål at få ladet op for at kunne nå målet.

‘Basecamp’ i Købnerkirken ligger i kun 10 meters højde og er let tilgængelig for de fleste. Her kan du samle kræfter og forberede dig på at nå dine mål i livet. Her taler Jan Kornholt og musikken står Jan Kaas og Jacob Anhøj for ( www.sangeomlivet.dk ). Der er nadver hvor vi deler brød og saft som et tegn på den kærlighed som Jesus har til os. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe, så bliv endelig hængende.