INTRO Amager Gospelkor

introduction

Amager Gospelkor begynder snart på efterårssæsonen 2013. I den forbindelse indbydes til INTRO-møde for nye kormedlemmer og alle der overvejer om de skal synge gospel i Købnerkirken. Og det er selvfølgelig også for alle der bare er nysgerrige. Formålet med mødet er dels at give de vigtigste informationer om koret og dels at hjælpe nye sangere til hurtigt at føle sig hjemme i fællesskabet.

Næste INTRO-møde er tirsdag den 27. august kl. 18.15 i Købnerkirkens underetage. INTRO mødet varer omkring 30 minutter sådan at alle der ønsker det kan være klar til at synge til sæsonens første korøvelsen samme aften kl. 19.00.

Nogle af korets ledere og medarbejdere vil komme og fortælle næsten alt der er værd at vide om Amager Gospelkor. Du vil høre lidt om korets historie og om hvordan koret er organiseret. Og du vil få at vide hvilke forventninger der er til korets medlemmer, og endelig vil du kunne høre om korets aktuelle fremtidsplaner.