The NEXT gospel generation!

Lys og liv ved en NEXT øvelse forår 2013

Lys, liv og glæde ved ‘NEXT’ øvelse i Købnerkirken

Gospel Generation NEXT er et gospelkor for unge 4.-10. klasse (ca. 10-15 år). Den nye sæson begynder i Købnerkirken torsdag den 29. august kl. 17.00. NEXT synger fede gospelsange på både engelsk og dansk, og arbejder med sangteknik, koreografi og energi! Både smukke ballader og vilde uptempo numre er på repertoiret. Vi synger og øver sangteknik, optræder til koncerter og meget mere!

Gospel Generation NEXT øver hver torsdag kl. 17.00-18.15 i Købnerkirken. Koret ledes af Nina Luna, Mads Holm Andersen og Putri Dehn. Efterårssæsonen begynder torsdag 29. august og fortsætter til 12. december 2013.

Det kræver ingen musikalske forkundskaber at være med, kun lysten til at synge. Koret er åbent for alle uanset tro. Kunne du tænke dig at være med, eller kender du nogen som vil have godt af det, så kik ind i Købnerkirken på Skotlandsplads en torsdag og syng med! Det er gratis at være med de første 2-3 gange, og hvis du ønsker at være en del af ‘the NEXT gospel generation’ så kan du melde dig ind. Kontingent er 400 kr. pr. sæson = et halvt år. Vil du vide mere, så skriv dine spørgsmål nedenfor eller send en e-mail til en af adresserne du kan finde i højre side af skærmen.

Der er også et gospelkor i Købnerkirken for børn og et for voksne. Det kan du læser mere om her…