Gospelkor for børn

Gospel Generation KIDS øver i Købnerkirken

Gospel Generation KIDS øver i Købnerkirken forår 2013

Gospel Generation KIDS er gospelkor i Købnerkirken for børn fra børnehaveklasse til 3. klasse. Vi synger gospelsange på både dansk og engelsk. Vi skal bruge kroppen og lære stemmen bedre at kende. Vi leger og danser og har det sjovt.  Korets ledes af meget dygtigste intruktører: Nina Luna, Mads H. Andersen og Putri Dehn. Vi øver hver torsdag kl. 16.00-17.00 i Købnerkirken. Den nye sæson begynder torsdag den 29. august kl. 16.00 og fortsætter til 12. december.

Lidt praktisk Gospel er nemlig ikke kun for voksne …! At udvikle børns musikalske forståelse er en rigtig god måde at stimulere deres trivsel og kreative sans! Leg og læring indgår i forening og styrker børnenes evner og tro på sig selv. Vi lægger stor vægt på fællesskabet og det sociale aspekt i det at synge i kor sammen. Det kræver ingen musikalske forkundskaber at være med, kun lysten til at synge. Selv om nogle af sangene handler om det kristne budskab så er koret for alle uanset tro. Købnerkirken er en fri kirke for alle! Og så er der te og kaffe/til de voksne imens. Kunne du tænke dig at være med, eller kender du nogen som har lyst? Så kik ind i Købnerkirken på Skotlandsplads en torsdag og syng med! Kom selv, tag vennerne med eller tag dine børn eller børnebørn med. Vil du vide mere så kontakt Jan Kornholt tlf. 21 49 44 12. Det er gratis at være med de første 2-3 gange, og hvsi det er noget for dig så kan du melde dig ind. Kontingent er 400 kr. pr. sæson = et halvt år.

Der er også et gospelkor i Købnerkirken for unge og et for voksne. Det kan du læser mere om her…