Syng gospel

Lad dig rive med af Amager Gospelkors energi og begejstring

Vil du være med i et fællesskab fuld af glæde og sang?

Amager Gospelkor begynder den nye sæson tirsdag den 27. august. Samme dag indbydes til INTRO-møde for nye kormedlemmer og alle der overvejer om de skal synge gospel i Købnerkirken og så selvfølgelig for alle der bare er nysgerrige. Formålet med mødet er dels at give de vigtigtigste informationer om koret og dels at hjælpe nye sangere til hurtigt at føle sig hjemme i fællesskabet.

INTRO-møde tirsdag den 27. august begynder kl. 18.15 i Købnerkirkens underetage. INTRO mødet varer omkring 30 minutter sådan at alle der ønsker det kan være klar til at synge til korøvelsen samme aften kl. 19.00.

Nogle af korets ledere og medarbejdere vil komme og fortælle hvad der er værd at vide om Amager Gospelkor. Du vil høre lidt om korets historie og om hvordan koret er organiseret. Og du vil få at vide hvilke forventninger der er til korets medlemmer, og endelig vil du kunne høre om korets aktuelle fremtidsplaner. Så det er nu du skal overveje om du vil synge gospel i Købnerkirken – eller hvis du kender nogen som vil have godt af det, så send informationen videre.