TRO BYGGER BRO

tro_bygger_broVelkommen til en klassisk gudstjeneste med nadver i Købnerkirken på søndag 28. Juli kl. 10.30. Købnerkirken er vært ved den sidste af sommerens gudstjenester som en række baptistkirker i København fejrer i fællesskab.

Gudstjenestens tema erTro bygger bro’ hvilket også er temaet for sommerstævnet som i denne uge afholdes på Lindenborg ved Roskilde. Ved gudstjenesten vil du høre nyt fra stævnet når deltagere fortæller om deres oplevelser. I alt 1250 deltager på sommerstævnet som for andet år i træk er et samarbejde mellem Missionsforbundet og BaptistKirken.

Dagens gave går til BaptistKirkens projekt der støtter mere end 1200 forældreløse børn i Burundi og Rwanda. Som altid er alle velkomne i Købnerkirken og så er der selvfølgelig ‘kaffe’ bagefter.