FREMTIDENS KIRKE

fremtidens kirkeHvordan ser fremtidens kirke ud? Det kan du se og høre i Købnerkirken søndag 16. juni kl. 10.30-13.30.

Vi er kirke i nutiden og vil også være det i fremtiden, men nutidens mennesker finder sig ikke tilrette i den gamle kirke. Så for at blive fremtidens kirke, må nutidens kirke blive mere relevant og attraktiv! Hvordan bliver vi det?

Købnerkirkens præst Jan Kornholt har gennem flere år foretaget undersøgelser i lokale kirker i London, Sverige og Danmark, der alle har det til fælles, at de er gamle kirker, som efter kriser og tilbagegang nu oplever liv og vækst. Kom og hør resultatet af undersøgelsen: Hvilke udfordringer står kirken overfor? Hvordan har de voksende kirker valgt at gøre det? Og hvad kan Købnerkirkens fællesskab lære af dem?

Dagens program:

10.30 Kort gudstjeneste/meditation
11.00 Pause, kaffe
11.15 Foredrag og samtale: Hvordan ser fremtidens kirke ud?
12.00 Pause, let servering
12.30 Foredrag og samtale: Aktuelle udfordringer til kirken!
13.30 Afslutning