Få selvtillid i Købnerkirken

kunsten at leve 01’Kunsten at leve.’ Sådan hedder den nye gudstjeneste i Købnerkirken. Vi prøver at gøre det mere relevant og attraktiv for nutidens mennesker at gå i kirke: Relevant fordi det handler om et aktuelt og vigtigt emne og attraktivt fordi det hele foregår i et uformelt og nutidigt sprog – både ordene og musikken.

Søndag den 9. juni kl. 10.30 i Købnerkirken handler det om ‘kunsten at leve med selvtillid’. Hvordan kan jeg slippe for følelsen af mindreværd og i stedet leve med selvtillid? Købnerkirkens præst Jan Kornholt vil fortælle om sine egne mindreværdskomplekser og om hvordan budskabet om Jesus kan give selvtillid.

Ved Gudstjenesten medvirker Amager Gospelkors solistgruppe der under ledelse af Nina Luna og Mads Holm Andersen vil sørge for at salmesangen fylder både kirkerum og hjerterum. Vi skal synge nyt og gammelt og kendte og populære gospel-lovsange, der taler til følelser og krop.

Du behøver ikke spise hjemmefra. Undervejs i gudstjenesten kan du gå til buffeten hvor der er brød, pålæg, kaffe, te og juice. Og ingen ved endnu hvordan der ser ud i kirkesalen på søndag. Nu hvor bænkene er ude er der muligheder for at stille stole og borde på mange sjove måder.