Sommerkoncert med Amager Gospelkor

Lad dig rive med af Amager Gospelkors energi og begejstring

Lad dig rive med af Amager Gospelkors begejstring

Forårssæsonen i Amager Gospelkor slutter som sædvanlig med en stor koncertoplevelse i Købnerkirken: Søndag 2. juni kl. 19.00 afholdes sommerkoncert hvor du på ca. 1,5 time kan opleve gospelmusik af meget høj kvalitet.

Amager Gospelkor optræder med ca. 100 sangere under ledelse af Nina Luna og Niels Engell. Lyt til både rørende ballader og svedig danse gospel. Nyd også korets dygtige solister der ugentlig øver en del mere end resten af koret. Billetpris 75 kr. Børn under 6 år gratis adgang. Dørene åbnes kl. 18.30. Kom i god tid for at være sikker på en god plads.

HUSK også at du kan høre Amager Gospelkor ved to udendørs koncerter: Lørdag 8. juni kl. 13.00 på markedsscenen på Nytorv/Gammeltorv tæt ved Domkirken og igen lørdag 15. juni kl. 13.00 og 14.00 hvor koret medvirker ved indvielses- og sommerfest på Skotlands Plads.