Fortid og fremtid mødes i Købnerkirken

Fra en gudstjeneste i Købnerkirken 1947 hvor Theo Hödtke bliver døbt

Fra en gudstjeneste i Købnerkirken 1947 hvor den tyske flygtning Theo Hödtke bliver døbt

Ved gudstjenesten søndag 26. maj kl. 10.30 vil 80 årige Theo Hödtke fra Tyskland besøge Købnerkirken. Efter anden verdenskrig opholdt den unge Theo sig i Danmark som flygtning og blev i 1947 døbt i Købnerkirken. I alt 103 flygtninge fra Tyskland blev døbt i Købnerkirken i tiden 1946-48. Købnerkirken var meget aktiv med nødhjælp og socialt arbejde både før og efter krigen. Ved gudstjenesten på søndag vil Theo Hödtke fortælle lidt om sin spændende historie.

Det er også ved gudstjenesten på søndag at Købnerkirkens fællesskab byder velkommen til endnu to nye medlemmer. Gudstjenestens tema er ’mission’ og Jan Kornholt har lovet at der bliver en kort men god prædiken! Der er også nadver og bagefter kirkekaffe omkring bordene. Ca. kl. 12.00 fortsætter dagen i Købnerkirken med menighedsmøde der er åbent for alle der er interesseret i Købnerkirkens fællesskab.

Bemærk at de nye stole til kirkesalen er kommet, men ikke alle bænke er endnu fjernet. Så hvis det hele ser lidt rodet ud lige nu, så er det bare fordi der sker noget. Fortid og fremtid mødes i Købnerkirken.