Søndag med gospel i Købnerkirken

Oplev 'Coro Gospel Blessing' fra Madrid i Købnerkirken 5. maj

Oplev ‘Coro Gospel Blessing’ i Købnerkirken 5. maj

Søndag 5. maj har du to muligheder for at opleve forrygende gospelmusik i Købnerkirken: Vi begynder kl. 10.30 med gospelgudstjeneste hvor det spanske kor ‘Coro Gospel Blessing’ medvirker. Desuden medvirker Amager Gospelkors solister under ledelse af Nina Luna og Mads Holm Andersen. En gudstjeneste mest med sang og musik og så holder Jan Kornholt en kort tale der oversættes til spansk.

Søndag aften kl. 19.00 er der koncert i Købnerkirken hvor både ‘Coro Gospel Blessing’ og ‘Amager Gospelkor’ optræder. Aftenen sluttes selvfølgelig af med et par fælles numre. Entre kun 50 kr.

Coro Gospel Blessing har hjemme i Madrid, Spanien. I 2010 besøgte Amager Gospelkor dette kor i Madrid og nu er tiden kommet til et genbesøg hvor 35 af det spanske kors sangere skal opleve København og fællesskabet med danske venner. Gennem ugen er der flere anledninger hvor de to kor mødes.