Købnerkirken skal i Tivoli

Gospel Generation NEXT øver i Købnerkirken

Gospel Generation NEXT øver i Købnerkirken

Omkring 1900 gospelsangere og 40 gospelkor deltagere i Tivoli Gospelfestival den kommende weekend og vil på skift optræde på Tivolis tre udendørsscener. Også Købnerkirkens tre gospelkor medvirker: 

Gospel Generation KIDS og NEXT optræder søndag 21. april kl. 15.00 på Pantomimeteatrets scene. Mere end 70 børn og unge vil optræde sammen. 25 af dem er fra Købnerkirken og de andre kommer fra de to andre kirker hvor vi har Gospel Generation kor: Fredens Kirke i Ryesgade og Apostolsk Kirke i Lyngby. Kom og oplev de glade børn og unge som har øvet ihærdigt i mange uger til denne store dag. 

Amager Gospelkor på Plænen i Tivoli 2011

Amager Gospelkor på Plænen i Tivoli 2011

Amager Gospekor optræder på Plænen søndag 21. april kl. 20.30 og lukker dermed festivalen med et brag af en koncert. Korets dirigeres af Nina Luna og Niels Engell er pianist og kapelmester. Peter Mikkelsen spiller bas og Tobias Folting på trommer. 105 af korets medlemmer har tilmeldt sig arrangementet og viser dermed at Amager Gospelkor virkelig er blandt de største kor i Danmark. Det bliver på alle måder en stor oplevelse på søndag aften i Tivoli.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *