Vi rydder op i byen!

Fra affaldsdagen 2012.

På søndag den 21. april er Købnerkirken vært for den årlige affaldsdag i Sundholmskvarteret. Dagen begynder kl. 09.00 hvor cafe Julius åbner i Købnerkirkens underetage med morgenmad og kaffe.

Efter morgenmaden kan enhver vælge at blive sendt ud i kvarteret for at indsamle affald. Seneste Kl. 12.00 vender alle retur til Købnerkirken med det indsamlede affald. Og så er der suppe til alle og præmier til dem, som har indsamlet mest affald.

Affaldsdagen er en del af Danmarks Naturfredningsforenings nationale affaldsdag og arrangeres lokalt i et samarbejde mellem Københavns Kommune (Sundholmskvarteret Områdeløft) og Købnerkirken.

Hele formiddagen er der kaffe og hygge i Købnerkirkens underetage. Og undevejs optræder duoen Sange om livet med meningsfyldte sange inkl. fællessang. Alle er velkomne, og så er det gratis. Kom og gør verden bedre og byen renere!